Hvem er Midas

Velkommen til Midas Energy A/S, et førende softwarehus med ekspertise inden for energibranchen. Siden 2016 har vi været energibranchens foretrukne softwareløsning til forretningskritisk B2B og B2C kontrakt- og porteføljestyring.

Tidligere kendt som Conscius, blev Midas Energy A/S en del af EWII Group i 2022. Ewii Group spiller en afgørende rolle i udviklingen af intelligente og fleksible energisystemer for at sikre optimal udnyttelse af grønne teknologier.

Vores mål er at gøre Midas til den foretrukne standard for energibranchen. I mere end 10 år har vi samarbejdet tæt med vores kunder for at sikre, at Midas altid lever op til de  skiftende krav, som et energiselskaberne står overfor.

Vi er dedikerede til at levere innovative og pålidelige løsninger, der hjælper vores kunder med at optimere deres forretningsprocesser og opnå succes i en konstant udviklende branche.

Vores Mission, Vision & Værdier

Mission

Vi udvikler og vedligeholder software til energibranchen, for at automatisere deres processer, øge deres effektivitet og dermed minimere deres risici