Hvem er Midas Energy

Velkommen til Midas Energy A/S, et softwarehus med ekspertise inden for energibranchen. Siden 2016 har vi været energibranchens foretrukne softwareløsning til forretningskritisk B2B og B2C kontrakt- og porteføljestyring.

Tidligere kendt som Conscius, blev Midas Energy A/S en del af EWII Group i 2022. Ewii Group spiller en afgørende rolle i udviklingen af intelligente og fleksible energisystemer for at sikre optimal udnyttelse af grønne teknologier.

Vores mål er at gøre Midas løsning til den foretrukne standard for energibranchen. I mere end 10 år har vi samarbejdet tæt med vores kunder for at sikre, at Midas altid lever op til de skiftende krav, som energiselskaberne står overfor.

Vi er dedikerede til at levere innovative og pålidelige løsninger, der hjælper vores kunder med at optimere deres forretningsprocesser og opnå succes i en konstant udviklende branche.

Vores Mission, Vision & Værdier

Mission

Vi udvikler og vedligeholder software til energibranchen, for at automatisere deres processer, øge deres effektivitet og dermed minimere deres risici

Midas navnet

Midas navnet er inspireret af kong Midas, en central figur iden græske mytologi, kendt for sin evne til at omdanne alt til guld ved berøring. Denne legende repræsenterer den dybere erkendelse af, at ægte rigdom strækker sig ud over det materielle og omfatter kærlighed, venskab og menneskelig forbindelse. På samme måde ønsker vi at transformere energibranchen ved at tilføre værdi ud over det økonomiske.

Midas Software er dedikeret til at digitalisere energibranchen ved at automatisere tilbuds- og kontraktstyring for el- og gaskontrakter. Vores innovative tilgang og skræddersyede løsninger har til formål at øge effektiviteten og konkurrenceevnen for energiselskaberne.

Vores mål er at hjælpe vores kunder med at optimere deres forretning, ligesom kong Midas ønskede at forvandle alt til guld.