Partnere er en vigtig del af vores udvikling for at blive endnu bedre i branchen og give vores kunder den bedst mulige service og det bedst mulige produkt.

Desuden er et partnerskab en fremragende mulighed for at skabe nye markedsmuligheder på tværs af alle områder.

Bliv partner med Midas Energy i dag og vær en del af transformationen af energisektoren ved at skabe nemmere, miljøvenlige og innovative løsninger.

Montel Group samler erfarne fagfolk fra energisektoren fra hele Europa og giver dig alt det, du har brug for til at følge energimarkederne i realtid og vurdere den fremtidige udvikling, før den sker.

Ene’t der blev grundlagt i 2002 som leverandør af informationstjenester, udbyder i dag branchespecifikke softwareløsninger og databaser til omkring 600 kommunale forsyningsselskaber, regionale leverandører og tilknyttede gruppe. Produktporteføljen omfatter også datacenterdrift, webtjenester, uddannelseskurser via ene’t campus og energistyringstjeneste.

Previse Systems er en schweizisk virksomhed, der udvikler en SaaS ETRM-softwareløsning til handel med elektricitet, naturgas og certifikater i Europa.

Med Previse Systems er energivirksomhederne godt rustet til at klare udfordringerne på et foranderligt marked.