Vi søger en softwarearkitekt, udviklere og en DevOps engineer

Softwarearkitekt, udvikler og DevOps engineer

Hos Midas Energy A/S leverer vi forretningskritiske softwareløsninger til Danmarks største energiselskaber – og vi har travlt! Vi står overfor en omfattende transformation og opgradering af vores platforms systemarkitektur, kodebase og DevOps-processer. Derfor mangler en håndfuld ambitiøse medarbejdere, der vil være med til at sætte standarden for fremtidens energihandelsprodukter.  

Vi tror på det personlige møde, så indsend dit motiverede CV via formularen til højre eller ring til CTO Nicolaj Søndberg-Jeppesen på tlf. 29 48 34 43, hvis du vil høre mere om stillingerne: softwarearkitekt, softwareudvikler og DevOps engineer. Vi indkalder løbende til samtaler.

Midas Energy A/S er et etableret softwareprodukthus, der holder til i NOVI Science Park i Aalborg Øst. Selskabet er for nylig blevet en selvstændig del af EWII Group, der spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og fleksible energisystemer for at sikre en optimal udnyttelse af de grønne teknologier.

GDPR: Ved at sende en ansøgning til Midas Energy A/S godkender du samtidigt at Midas Energy A/S og relevante medarbejdere hos Midas Energy A/S får ret til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at Midas Energy A/S må opbevare mit CV i Midas Energy A/S´s CV-database, indtil ansættelse af stilling har fundet sted.

> Click here to return to the job listing

Felt