Softwareudvikler til fremtiden energiløsninger

Softwareudvikler til fremtiden energiløsninger

Kunne du tænke dig at blive en del af et hold, der har som ambition at være de bedste indenfor sit felt? Vil du være med til at udvikle software til at hjælpe den grønne omstilling på vej? Så er du muligvis vores næste softwareudvikler. Hos Midas Energy A/S leverer vi forretningskritiske softwareløsninger til Danmarks største energiselskaber – og vi har travlt! Derfor søger vi i øjeblikket erfarne softwareudviklere til vores team.

  • Design og udvikling:  I jobbet som softwareudvikler, vil du komme til at indgå i vores scrum team, hvor du kommer til at deltage aktivt i nedbrydning og planlægning af varierede type af opgaver, bredt ud på hele teknologistakken. Du vil komme til at arbejde med teknologier som Java, Spring, Hibernate, Maven mfl., men du vil også få muligheden for at arbejde med andre teknologier, som du selv vil være med til at udpege.
  • Erfaring og niveau: Vi tror kun du får succes i vores ambitiøse team, hvis du nærer et ønske om at være blandt de bedste softwareudviklere, og du er en holdspiller. Andre kvalifikationer som normalt står i denne type stillingsopslag anses som et plus.
  • Vidensdeling: Energidomænet er komplekst, og vidensdeling på tværs af organisationen er en fast del af vores agile arbejdsmetode, hvor vi bl.a. arbejder med mentoring, pair programming og faste vidensdelingsevents, så som bogklub, tech talks mv.

Vores dedikerede udviklingsteam praktiserer agil udvikling og DevOps i tæt samarbejde med vores kunder. Når vi ikke lige tænker på kode og sprints, er kampen om mågen til bordtennisturneringen, fredagshygge og de platte far-jokes med til at vi har det sjovt på jobbet.

Vi tror på det personlige møde, så indsend dit motiverede CV via formularen til højre eller ring til CTO Nicolaj Søndberg-Jeppesen på tlf. 29 48 34 43, hvis du vil høre mere om stillingen. Vi indkalder løbende til samtaler.

Midas Energy A/S er et etableret softwareprodukthus, der holder til i NOVI Science Park i Aalborg Øst. Selskabet er for nylig blevet en selvstændig del af EWII Group, der spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og fleksible energisystemer for at sikre en optimal udnyttelse af de grønne teknologier.

GDPR: Ved at sende en ansøgning til Midas Energy A/S godkender du samtidigt at Midas Energy A/S og relevante medarbejdere hos Midas Energy A/S får ret til at håndtere personlige informationer. Jeg giver hermed mit samtykke til, at Midas Energy A/S må opbevare mit CV i Midas Energy A/S´s CV-database, indtil ansættelse af stilling har fundet sted.

> Click here to return to the job listing

Felt